De erfgoedbankautomaat is te zien in de gloednieuwe pastorij van Munte

De Erfgoedbankautomaat ging alweer op pad. Tijdelijke halte is de gloednieuwe pastorij van Munte, het toeristisch onthaal- en informatiecentrum tussen het Scheldeland en de Vlaamse Ardennen. De automaat staat er tot eind september aan het onthaal. Neem zeker een kijkje in de collectie van www.erfgoedbanklandvanrode.be!

Heb je zelf materiaal dat nog een plaatsje verdient op de Erfgoedbank? Contacteer ons via info [at] 4sprong.be en vereeuwig jouw erfgoed.

In het weekend van 22 juni opent de pastorij feestelijk de deuren. Kijk hier voor het programma. Op dit feestelijk weekend kunnen de reuzen van Munte uiteraard niet ontbreken. Benieuwd naar het reuzenerfgoed van het Land van Rode? Bezoek dan de E-Expo over onze grootste inwoners!

 

In het toeristisch onthaal- en informatiekantoor kan je terecht vanaf zaterdag 22 juni t.e.m. 30 september met al je vragen over toerisme in de regio. In het weekend en op feestdagen houden enthousiaste vrijwilligers het kantoor open. Alle fiets- en wandelkaarten uit Merelbeke, regio Scheldeland en een aantal uit de regio Vlaamse Ardennen zijn te verkrijgen. Je kan hier fietsen huren, streekproducten en literatuur over Merelbeke kopen. Groepen kunnen beroep doen op gidsen die begeleide wandelingen aanbieden.

Openingsuren

maandag tot vrijdag van 9 tot 11.45 u.

zaterdag, zondag en feestdagen van 8.45 tot 16.30 u. (april tot september)